Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις του Βορειου Εβρου που εχουν ηδη ανακοινωθει.



Το Δεκεμβριο αναμενονται πολλες εορταστικες εκδηλωσεις . Συγκεντρωσαμε οσες εχουν ηδη ανακοινωθει:

ΘΟΥΡΙΟ: Γιορτή Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου» στο Θούριο, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, από τις 3 το απόγευμα. Θα χαρούμε να υποδεχθούμε μικρούς και μεγάλους, φίλους, γνωστούς και αγνώστους από τα γειτονικά χωριά και πόλεις για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων. Οι φορείς και σύλλογοι του Θουρίου, οι κάτοικοι του χωριού, ο Αη-Βασίλης, ο κλόουν και ο ξυλοπόδαρος θα σας περιμένουν όλους! Όλους σας!

ΣΤΕΡΝΑ: Ο Σύλλογος γυναικών Στέρνας διοργανώνει εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Στέρνα Ορεστιάδας. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του δημοτικού σχολείου την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 3 το μεσημέρι. Θα υπάρχουν δρώμενα για τους μικρούς μας φίλους καθώς και Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και κρασί για όλους.

ΛΕΠΤΗ: Ο Σύλλογος Θρακιωτών Λεπτής “Οι Γκαγκαβούζηδες”, με αφορμή τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων που έρχονται, ανακοινώνει ότι συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας και ρούχα για το Χαμόγελο του Παιδιού. Η δράση ξεκινά από Δευτέρα 1 μέχρι Κυριακή 7 Δεκεμβρίου και πραγματοποιείται τις ώρες 5-7 το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου στη Λεπτή. Η ανταπόκριση του κόσμου θα κάνει ιδιαίτερα χαρούμενα πολλά παιδιά στο Χαμόγελο του παιδιού που το έχουν ανάγκη.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΨΥΧΑΣΠΙΣ: Χριστουγεννιατικο bazaar στο Οικοτροφειο Ψυχασπις την Κυριακή 7 Δεκεμβριου 2014 στις 18:00 στο ξενοδοχειο "ΒΙΕΝΝΗ". Η εκδηλωση περιλαμβανει ζωντανη μουσικη, καφε και πλουσια χριστουγεννιατικα κερασματα για ολους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου