Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθη επειδή γέμιζε φυσίγγια στο σπίτι του!!!

Επιμέλεια kynoclub.gr
  • Απίστευτο και όμως αληθινό. 65χρονος που γέμιζε φυσίγγια στο σπίτι του συνελήφθη μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση! Σύμφωνα με ανάρτηση  του eleftheriaonline.gr οι  αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση,  πραγματοποίησαν  έρευνα στην οικία του 65χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:
  • Συσκευασία με σκάγια, συνολικού βάρους -1,3- κιλών,
  • ποσότητα πυρίτιδας, συνολικού βάρους -560- γραμμαρίων,
  • τριακόσια ενενήντα (390) κενά φυσίγγια,
  • δύο (2) μεταλλικές συσκευές εξαγωγής και εισαγωγής καψυλλίων και
  • μία (1) μεταλλική συσκευή αναγόμωσης φυσιγγίων.
Ο 65χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
-Το παράδοξο στην υπόθεση είναι ότι όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, αν δεν συμβαίνει κάτι άλλο, ο κυνηγός (;) έκανε αυτό που κάνουν χιλιάδες κυνηγοί να γεμίζει μόνος του τα φυσίγγια του.
Άλλωστε οι μηχανές γόμωσης και τα ΄΄μπαρουτόσκαγα΄΄ πωλούνται ελεύθερα χωρίς να υπάρχει η υποχρέωση κάποιας άδειας για την αγορά τoυς. Μήπως η Γ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου και η ΚΣΕ πρέπει να προστρέξουν για νομική βοήθεια του ΄΄γομωτή΄΄ μια και όπως φαίνεται αυτή είναι μια ακόμα υπόθεση που η έκβασή της θα επηρεάσει των ζωή των κυνηγών στο μέλλον;

Πηγή: Συνελήφθη 65χρονος που γέμιζε φυσίγγια στο σπίτι του στην Κάτω ΜέλπειαΔιαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου